Je Maatje in Muziek

Background

Focus Fantastic was in 1988 tot 1990 het station van Leopoldsburg, Dessel, Westerlo, Balen. (omgeving Hasselt België) Studio adres was op de Nicolaylaan in Leopoldsburg. Frequenties waren FM 107.6 vanuit Dessel, FM 105.8 vanuit Lommel en op FM 105.4 vanuit Westerlo.

Een van de oprichters was Ritchy Olij die ook de bedenker was van pc radio toen nog met cassette bandjes.

Radioprogramma’s werden gepresenteerd door onder andere; Klaas van het Hof, Gaston Starreveld, Ger van de Brink (R.I.P.) en Mark van Dale.

Het station was zo populair dat de DJ’s van Focus Fantastic ieder weekend werden uitgenodigd voor feesten en partijen. Jaren lang was het geluid en de professionele aanpak van de medewerkers van Focus Fantastic het gezicht van Leopoldsburg, Dessel, Westerlo, Balen (omgeving Hasselt België) en niet meer weg te denken van de radio van vele luisteraars.

Klaas van het Hof inmiddels al jaren “Je Maatje in Muziek” was verantwoordelijk voor het maken en samenstellen van vele radioprogramma’s en de non-stop muziek.

Belangrijk voor het maken van deze programma’s zijn natuurlijk Jingles, het Jingle pakket van Focus Fantastic was voor de jaren 80 (nog steeds) het visitekaartje van het Radiostation.
0%